Antena Meniu Search
x

Adolescentă răpită de pe stradă și băgată cu forța într-o mașină, în Pitești. Fata este căutată în toată țara

Diana Vîlcea, o fată de 17 ani din Pitești, este căutată de polițiști la nivel naţional, după ce tatăl ei a reclamat că miercuri seară, în timp ce se afla pe o stradă din oraş, adolescenta ar fi fost urcată, cu forţa, într-o mașină.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.05.2020, 06:52

Diana Vîlcea a fost dată dispărută de tată el și este căutată la nivel naţional
Adolescentă răpită de pe stradă și băgată cu forța într- o mașină, în Pitești. Fata este căutată în toată țara - IPJ Argeș
  • A fost declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil. 
  • Fata de 17 ani este căutată de polițiști la nivel naţional.

Potrivit IPJ Argeș, autoturismul ar plecat, ulterior, într-o direcţie necunoscută.

”În seara zilei de 6 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl minorei despre faptul că, fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută”, transmite Poliţia.

Poliţiştii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil. 

De asemenea, a fost întocmit dosar penalpentru lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Semnalmente Diana Vîlcea

Diana Vîlcea are următoarele semnalmente: 1,65 – 1,70 m. înălţime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit. 

La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi cu un tricou de culoare deschisă.

Persoanele care pot oferi informaţii, care să conducă la depistarea fetei, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adolescentă răpită de pe stradă și băgată cu forța într-o mașină, în Pitești. Fata este căutată în toată țara