Antena Meniu Search
x

Pacienţi lăsaţi de izbelişte, noi dezvăluiri cutremurătoare din spitale

Continuăm să primim şi, desigur, să citim poveştile dumneavoastră, care ilustrează haosul din sistemul medical din România. 

de Redactia Observator

la 02.12.2020, 18:16

Vezi și
  • Tatăl unei femei din Focşani a murit acasă, după ce a stat trei săptămâni în spital.
  • Un bărbat din Bucureşti este nemulţumit de modul în care a fost tratat de medicul de familie.

O femeie din Focşani ne scrie că tatăl ei a fost ucis de... nepăsarea medicilor. Testat negativ pentru COVID-19, bărbatul a stat aproape trei săptămâni pe patul de spital. Fără medicamentele de care era dependent, fără mâncare şi fără apă. Avea nevoie în permanenţă de sprijin dar, spune fiica acestuia, nimeni nu i-l oferea. 

La externare, starea lui de sănătate era mult mai precară, deşi medicii au susţinut că "prezintă ameliorări". Iar, la o zi de când revenise acasă, a... murit. Şi, culmea, abia după deces, autorităţile sanitare au declarat că era bolnav de coronavirus.

Cătălina, Focşani: Fiindu-mi dor de tata, nevăzându-l de aproape trei săptămâni, am cerut să urc în ambulanţă să îl văd. Ambulanţa era neîncălzită, frig de încremeneai, iar tata era pe targă, în pijamale, fără şosete şi cu o pătură subţire pe el. E dureros! Acel om bolnav era soţ, tată, bunic şi prieten... unul minunat!

Mergem mai departe cu povestea unui bărbat din Bucureşti, care arată, o dată în plus, modul în care pacienţii sunt abandonaţi de unii medici. Bărbatul spune că medicul de familie nu dă doi bani pe boala lui, deşi i-a spus că e infectat cu virusul SARS-CoV-2 şi se simte rău. 

Cătălin, Bucureşti: Sunt consternat de nepăsarea medicului de familie şi sunt sigur că nu este o situaţie singulară. M-am simţit total abandonat la domiciliu, de sistemul public de sănătate destinat COVID-19, creat în jurul medicilor de familie!

Ne îndreptăm atenţia şi către cazurile fericite. O femeie de 72 de ani din Vâlcea ne scrie că a supravieţuit coronavirusului graţie medicilor, care au tratat-o remarcabil. Aşadar, se poate! Dacă se vrea. 

Niculiţa, Vâlcea: Datorită personalului de la Spitalul din Vâlcea am supravieţuit. S-au purtat foarte frumos. Cum tuşea cineva, apăreau ca nişte îngeri la paturile noastre. Doresc să mulţumesc întregului personal!

Vă reamintim că strângem poveştile voastre despre experienţa din pandemie la adresa de mail [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Pacienţi lăsaţi de izbelişte, noi dezvăluiri cutremurătoare din spitale