Antena Meniu Search
x

Sinești, Ialomița, raiul hoților. Mărturisirile terifiante ale unui şofer încolţit de hoţi, aflat în maşină cu soţia şi copiii

Pe şoselele din România, şoferii pot fi furaţi mai rău ca în Vestul Sălbatic. În localitatea Sineşti, Ialomiţa, un tată care se întorcea din vacanţă cu soţia şi copiii a fost încolţit la un popas.

Vezi și

Pe şoselele din România, şoferii pot fi furaţi mai rău ca în Vestul Sălbatic. În localitatea Sineşti, Ialomiţa, un tată care se întorcea din vacanţă cu soţia şi copiii a fost încolţit la un popas. Mai mulţi indivizi i-au tăiat cauciucul, apoi au pornit în urmărire, pe un drum european aglomerat.

Mărturia şoferului a scos la iveală un fenomen periculos. Bande de hoţi acţionează în mai multe zone, după un plan bine pus la punct.

Când am urcat in masina am vazut in oglinda retrovizoare mai multi oameni alergand spre masina si in oglinda laterala dreapta o persoana ghemuita langa roata din spate dreapta. Individul care era in spate avea un cutit si se afla langa usa din spate, unde aveam copiii, povesteşte victima.

Aşa începe o poveste care depăşeşte chiar şi un scenariu de film. Seara, în drum spre casă, şoferul a oprit în cel mai mare popas de pe drumul care leagă Urziceni de Bucureşt, în dreptul localităţii Sineşti. 

Era cu soţia şi copiii atunci când, brusc, s-a simţit încolţit.

A fost un moment in care nicio masina nu mai tranzita prin zona, în momentul ala am simtit ca nu e sigur sa raman. Prima mea reactie a fost sa blochez usile. 

Speriat şi cu un cauciuc tăiat, a demarat în trombă. Pe urmele lui, au pornit însă şi indivizii care, cu doar câteva secunde în urmă, îl înconjuraseră. Şoferul a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Apoi a povestit totul pe Facebook. În câteva ore, postarea lui a avut 28 de mii de distribuiri şi mii de comentarii. Localnicii au confirmat că zona este periculoasă. 

Am inteles ca, mai nou, seara tarziu, se arunca fivesre obiecte ca sa provoace un incident, sa opreasca. Sunt persoane care se intind pe jos, se clatina, fac orice numai ca lumea sa opreasca in acea zona, explică victima.

Indivizii nu pot fi însă prinşi. O spune chiar primarul care ridică neputincios din umeri. 

Ion Marian, primar Sinesti:

Un nepot a parcat masina mare la mine, am iesit si nu a mai gasit motorina, a spart rezervorul.

Politistii spun ca au un cerc de suspecti si ca ar fi vorba despre persoane din sinesti, o localitate din ialomita aflata la mai putin de un km de locul in care au loc furturile

Două echipaje patrulează constant în zonă. Este însă prea puţin pentru a-i prinde pe tâlharii care acţionează coordonat şi lovesc în cateva secunde. 

În urmă cu o lună, un alt jaf la drumul mare a băgat un student în spital. Tânărul a fost oprit în plină stradă, la doi paşi de Capitală, la Sinteşti. Două femei şi un bărbat l-au lovit cu pumnii şi cu bâtele. Tânărul e convins  că atacatorii voiau să-l jefuiască şi că au apelat la violenţă pentru a-l îndepărta de maşină. Poliţiştii recunosc şi ei că e o strategie des folosită de tâlhari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Sinești, Ialomița, raiul hoților. Mărturisirile terifiante ale unui şofer încolţit de hoţi, aflat în maşină cu soţia şi copiii