Antena Meniu Search
x

Panică într-un bloc din Iaşi, după ce oamenii au reclamat miros de gaz

S-a dat alarma, aseară, într-un cartier din Iaşi. Locatarii unui bloc au intrat în panică după ce au simţit miros puternic de gaze. Autorităţile au intervenit imediat şi, de teama unei explozii, au evacuat zeci de oameni.

de Redactia Observator

la 16.04.2019, 16:38

Vezi și

S-a dat alarma, aseară, într-un cartier din Iaşi. Locatarii unui bloc au intrat în panică după ce au simţit miros puternic de gaze. Autorităţile au intervenit imediat şi, de teama unei explozii, au evacuat zeci de oameni. După câteva ore de cercetări, specialiştii de la situaţii de urgenţă au stabilit că zona este în afara oricărui pericol, iar locatarii au putut să se întoarcă în case.

Alerta s-a dat în jurul orei 22.00, la un bloc din zona Copou. Un bărbat a sunat de urgenţă la 112.

Imediat, la faţa locului au sosit pompierii, poliția, jandarmeria, dar şi lucrătorii de la gaze, care au început să controleze zona.

După aproape trei ore de verificări, autorităţile au decoperit că mirosul de gaz venea de la nişte lucrări care au fost efectuate de curând în apropiere

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un final, locatarilor li s-a permis să se întoarcă în case.

În urmă cu aproape doi ani, tot în acestă zonă, o explozie cauzată de o acumulare de gaze la subsol a provocat o tragedie. Două persoane şi-au pierdut atunci viaţa, iar blocul a ars aproape în întregime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Panică într-un bloc din Iaşi, după ce oamenii au reclamat miros de gaz