Antena Meniu Search
x

PANICĂ în Cluj! Copilaş văzut cu o BOMBĂ în mână, pe o stradă din Gherla. Poliţia şi pirotehniştii, ÎN ALERTĂ (VIDEO)

Alertă pe o stradă din Gherla, după ce un bărbat a dat alarma la 112 sesizând faptul că un a descoperit un proiectil neexplodat.

Alertă pe o stradă din Gherla, după ce un bărbat a dat alarma la 112 sesizând faptul că un a descoperit un proiectil neexplodat.

Incidentul a avut loc ieri după amiază.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul, care se afla în jurul orei 15 pe strada Liviu Rebreanu, în apropiere de bariera de la calea ferată, a observat un copil care se juca cu un proiectil ruginit. Omul a strigat către băiat să-l pună urgent jos şi să se îndepărteze, scrie gherlainfo.ro.

Bărbatul a sunat apoi la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi pirotehnişti de la Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă “Avram Iancu” din Cluj-Napoca, care au constatat că este vorba despre un proiectil de artilerie de calibru 76 mm, provenind din al Doilea Război Mondial.

Copilul cu a povestit că a găsit proiectilul pe marginea caii ferate, într-un morman de pământ scos de utilajele care lucrează în zonă.

Zilele trecute un alt proiectil neexplodat din al doilea război mondial a fost scos la suprafață de utilajele care efectuează lucrări în zona gării din Gherla.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » PANICĂ în Cluj! Copilaş văzut cu o BOMBĂ în mână, pe o stradă din Gherla. Poliţia şi pirotehniştii, ÎN ALERTĂ (VIDEO)