Antena Meniu Search
x

Video Paradisul ascuns la doar câteva minute de Braşov. Trei ore de distracţie aici costă 100 de lei

În timp ce unii români au ales să se distreze în această minivacanţă la malul mării, alţii au preferat să se bucure de aerul curat de munte. La Braşov, potecile, parcurile şi zonele de agrement au fost destinaţiile ideale. Înconjuraţi de un peisaj de poveste, oamenii au profitat de vremea frumoasă şi s-au relaxat acolo unde voia bună nu cunoaşte limite, în inima naturii. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 06.05.2024, 15:36

Vezi și

La doar câteva minute de Braşov există un paradis ascuns în pădure. Locul este frecventat în general de localnici, dar e ideal şi pentru turiştii care vor să se relaxeze în natură. Lacul Noua este un parc care arată ca cele din marile oraşe ale lumii. Iar peisajul de poveste te cucereşte instant.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Parcurile de agrement din Braşov sunt ideale pentru petrecerea timpului liber în această vacanţă. Aici experiențele sunt dintre cele mai diverse de la traversări în tiroliană la plimbări cu barca pe lac, plimbări la pas, excursii cu bicicleta, clasică sau electrică, sau chiar la un picnic în locuri special amenajate.

Şi cum era de aşteptat, iubitorii de senzaţii tari au ales să se bucure de timpul liber. pe tiroliene. "A fost interesant. Sincer să fiu n-am mai văzut lacul acesta, e prima dată când vin în Braşov. E foarte frumos, nu mă aşteptam să fie aşa de populat, cu bărcuţe şi insulele acestea din mijloc".

Trei ore de acces la parcul de aventură, care este o adevărată perlă a turismului montan, costă 100 de lei pentru adulți și 90 de lei pentru copii. Iar iubitorii de natură se pot bucura şi de o plimbare pe lac. "Pentru mine este un loc plăcut. Din copilărie vin aici şi am îndrăgit întotdeauna lacul și ţinutul de aici. Mă simt ca acasă". 

În pofida vremii frumoase, salvamontiștii le recomandă turiștilor ce pornesc la pas pe traseele montane să nu facă acest lucru fără încălțăminte cu talpă aderentă sau fără haine de ploaie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 10 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Paradisul ascuns la doar câteva minute de Braşov. Trei ore de distracţie aici costă 100 de lei