Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Parcurile din Capitală, arhipline la lăsarea serii. Bucureştenii aşteaptă noaptea pentru a se refugia de temperaturile sufocante

În această perioadă cu temperaturi sufocante, oamenii aşteaptă lăsarea serii pentru a se răcori.Chiar dacă diferenţa de temperatură nu e mare, unii preferă să practice sportul preferat mai degrabă noaptea, decât în bătaia soarelui. În Capitală parcurile sunt pline în fiecare seară de oameni care caută răcoarea în preajma fântânelor arteziene.

de Redactia Observator

la 19.07.2024 , 10:29

Fie că vorbim despre terenurile pentru volei de picior, baschet sau fotbal, toate sunt pline pe timpul verii după ce apune soarele. Temperaturile ceva mai suportabile îi fac pe pasionaţii de sport să vină să se joace în aer liber, la lumina nocturnei. Iar cei care au vrut să se bucure de puţină relaxare au ales spectacolul de lumini şi jocuri de apă din Parcul Teilor din Sectorul 3.

La plimbare cu bicicletele sau cu animalele de companie, bucureştenii au profitat de aerul respirabil din miez de noapte.

Cei care vor să iasă la o plimbare nocturnă, spectacolul apei poate fi urmarit zilnic, de la ora 21:30.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Parcurile din Capitală, arhipline la lăsarea serii. Bucureştenii aşteaptă noaptea pentru a se refugia de temperaturile sufocante