Antena Meniu Search
x

Video "Părinţii au zis să oprească muzica". Un tânăr din Braşov şi-a ucis mama şi tatăl, apoi a aşteptat câteva ore până să sune la poliţie

Crimă înfiorătoare lângă Braşov. Un tânăr de 24 de ani, abia întors în ţară din Franţa, a devenit călăul propriilor părinţi. Individul şi-a înjunghiat mortal tatăl şi mama, iar apoi a stat cu ei în casă ore bune înainte să anunţe poliţiştilor fapta. Vecinii îl ştiau drept un consumator de droguri cu o fire violentă, mai ales când combina substanţele interzise şi cu alcool. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 07.02.2024, 19:16

Vezi și

Tânărul şi-ar fi atacat părinţii noaptea trecută. Cu ei întinşi pe podea, fără suflare, individul a lăsat ore bune să treacă până când a decis să se predea. 

Şi-a ucis mama şi tatăl, apoi a aşteptat câteva ore până să sune la poliţie

Claudiu Loghin, reporter Observator: Bărbatul în vârstă de 24 de ani a sunat la Poliţie şi şi-a mărturisit fapta în această dimineaţă la 08.50. Primul echipaj de poliţie care a ajuns aici, la adresă, a constatat că victimele nu mai au semne vizale şi l-a imobilizat imediat pe suspect. 

În doar câteva minute, casa a fost înconjurată de criminalişti. Tânărul nu a opus rezistenţă şi fost reţinut pentru audieri. De la faţa locului s-au ridicat mai multe probe, inclusiv arma dublei crime.

Pe acelaşi subiect

Zontea Daniel, IPJ Braşov: Primele date indică faptul că s-ar fi folosit un obiect ascuţit, un posibil cuţit. 

Bărbatul lucra ca bucătar într-un restaurant din Franţa de mai puţin de un an şi se întorsese în ţară weekendul trecut. Ar fi făcut o petrecere de pomină cu mai mulţi prieteni, care s-a încheiat cu scandal. 

Vecini: Ar fi fost nişte fete la el şi din cauza la fetele alea a pornit. Tatăl şi mama lui au încercat să aplaneze cearta, scandalul şi a dat în ei. 

- Părinţii au zis să oprească muzica, că era muzica la maxim. Şi după am auzit un zbieret.

Tânărul se poza des la locul de muncă şi părea că duce o viaţă lipsită de griji peste hotare. Fusese însă condamnat în Germania anul trecut, dar nu a ajuns la închisoare. Vecinii spun că avea probleme cu alcoolul şi drogurile. Mai ales că şi în trecut s-au făcut percheziţii la părinţi acasă.

Vecini: El cum consumase şi substanţe, era şi sub influenţa alcoolului s-ar fi luat la ceartă. Avea prieteni toxici.

- De câţiva ani, a început el cu prostiile lui, cu drogurile lui. A făcut preinfarct femeia din cauza că a venit Poliţia şi i-a pus pe burtă. 

Poliţiştii i-au recoltat tânărului mostre biologice pentru a afla dacă se afla sub influenţa stupefiantelor în momentul comiterii faptei. El riscă să petreacă 30 de ani după gratii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Părinţii au zis să oprească muzica". Un tânăr din Braşov şi-a ucis mama şi tatăl, apoi a aşteptat câteva ore până să sune la poliţie