Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluş confiscat de autorităţi de la un cuplu de fanatici religioşi. Părinţii şi-au lăsat un copil să moară, refuzând tratamentul

Părinţii fanatici religioşi care şi-au lăsat un copil să moară refuzând tratamentul în spital, au fost vizitaţi de autorităţi, care le-au luat un al doilea copil bolvan, pentru care cuplul refuzase din nou tratamentul medical.

de Redactia Observator

la 31.07.2018 , 13:37

Părinţii fanatici religioşi care şi-au lăsat un copil să moară refuzând tratamentul în spital, au fost vizitaţi de autorităţi, care le-au luat un al doilea copil bolnav, pentru care cuplul refuzase din nou tratamentul medical.

Micuţa a dezvoltat aceeași afecţiune ca și sora sa, fiind în pericol iminent. Joshua și Rachel Piland au refuzat să solicite tratament medical pentru fiica lor, precizând că aşa a fost să fie şi că Dumnezeu nu face greşeli.

Joshua, în vârstă de 37 de ani, și Rachel Piland, în vârstă de 31 de ani, au refuzat să solicite tratament medical pentru fiica după ce a făcut icter. Rachel și Joshua Piland, care au patru copii, au fost acuzați de ucidere involuntară.

Articolul continuă după reclamă

Primul copil le-a murit în februarie 2017, iar ei au fost acuzați de ucidere involuntară abia în luna septembrie a anului trecut.

La începutul acestei luni, Rachel Piland a dat naştere unei alte fetiţe, pe nume Verity, însă copilul a început de asemenea să arate simptomele icterului. Când părinții au refuzat să o ducă la spital, autorităţile din Lansing, Michigan, au intervenit şi le-au luat copilul.

Din fericire, copilaşul a fost internat în spital, iar medicii fac toate eforturile pentru micuţă.

"Există preocupări grave privind siguranța și bunăstarea nou-născutului, deoarece evenimentele anterioare, care au adus această familie în atenția instanței, nu au fost clarificate", a precizat un purtător de cuvânt al Serviciului pentru Protecția Copilului.

Medicii au suspectat, de asemenea, că Verity poate avea şi o afecțiune cauzată de incompatibilitatea în sânge între o mamă și fătul ei.

Mama a patru copii, femeia a născut în casa din pădure a familiei, cu ajutorul unei moaşe.

Când i-au luat copilul, Rachel a spus că "Dumnezeu nu face greșeli" și a precizat că nimic nu depăşeşte puterea rugăciunii, după care le-a ţinut o predică poliţiştilor.

Moaşa a fost cea care a alertat autorităţile, după  ce i-a spus femeii că bebeluşul este în pericol dacă nu primeşte îngrijire corespunzătoare. Pentru că i s-a spus că totul e în mâinile divinităţii, femeia a mers glonţ la poliţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Bebeluş confiscat de autorităţi de la un cuplu de fanatici religioşi. Părinţii şi-au lăsat un copil să moară, refuzând tratamentul