Antena Meniu Search
x

Drama unei familii din Suceava. Părinţii unui băieţel de 8 ani mort după un teribil accident are de plătit o sumă fabuloasă spitalului judeţean

Doi părinţi din Suceava trăiesc traumă după traumă! Calvarul a început în luna iulie, când copiii lor au fost loviţi de o maşină. Băiatul cel mic a murit.

Vezi și

Doi părinţi din Suceava trăiesc traumă după traumă! Calvarul a început în luna iulie, când copiii lor - o fată de 19 ani şi un băiat de numai 8 ani - au fost loviţi de o maşină. După nici două săptămâni, băiatul a murit.

Calvarul familiei a început în 12 iulie, chiar în apropierea casei, în satul Comăneşti, când fiica de 19 ani şi fiul de 8 ani au fost victimele unui accident rutier. 

Băiatul a fost dus în stare extrem de gravă la spital. Iar după 12 zile, a încetat din viaţă. Însă, la mai bine de patru luni de la tragedie, părinţii lui nu au nici un răspuns. Nu ştiu cum a reuşit şoferul să producă accidentul şi nici de unde să dea cei peste 20 de mii de lei pe care îi solicită Spitalul Judeţean Suceava. 

Dana Manciuc, şefa oficiului juridic al spitalului judeţean Suceava:

Este o procedură de recuperare a creanţelor iniţiată pe cale amiabilă. Partea vătămată ne aduce la cunoştinţă dacă intenţionează să efectuze deligenţe ca să recupereze aceste cheltuieli de spitalizare. 

Părinţii, bineînţeles, ar vrea ca vinovaţii să plătească doar că, spun ei, nu cred că la volan a fost bărbatul care s-a declarat vinovat, ci nepoata lui. În plus, poliţiştii nu au finalizat nici până acum dosarul, deci nu poate fi vorba decamdată un proces în care să fie cerute daune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Drama unei familii din Suceava. Părinţii unui băieţel de 8 ani mort după un teribil accident are de plătit o sumă fabuloasă spitalului judeţean