Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Părţi dintr-un corp uman, găsite împrăştiate pe un drum din Cluj. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că au fost găsite bucăţi dintr-un corp uman, împrăştiate pe un drum din localitate.

de Redactia Observator

la 29.05.2018 , 15:02

Părţi dintr-un corp uman, găsite împrăştiate pe un drum din Cluj. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei Părţi dintr-un corp uman, găsite împrăştiate pe un drum din Cluj. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că au fost găsite bucăţi dintr-un corp uman, împrăştiate pe un drum din localitate.

Au fost efectuate activităţi de căutare pe o raza de 500 mp, context în care la o distanţă de aproximativ 20 m de locul unde au fost găsite rămăşiţele, au fost descoperite alte fragmente osoase.

În urma primelor investigaţii, nu s-a reuşit identificarea cadavrului, nefiind găsite acte de identitate sau alte documente care să ducă la stabilirea identităţii.

Articolul continuă după reclamă

Cadavrul  a fost transportat la IML Cluj, pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii desfăşoară investigaţii pentru stabilirea stabilirea identităţii acestuia şi a  circumstanţelor exacte în care a survenit decesul.

Articole de îmbrăcăminte găsite: pantofi negri cu şiret, tip gheată, şosete albe, pantaloni de culoare maro, tip salopetă, cu şnur la brâu şi buzunare laterale, bluză de corp de culoare mov, cămaşă albă cu dungi albastre, pulover din material textil de culoare albă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea persoanei, sunt rugaţi să apeleze serviciul unic 112.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Părţi dintr-un corp uman, găsite împrăştiate pe un drum din Cluj. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei