Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Partidul italian Liga Nord promite deportări masive ale imigranţilor dacă va câştiga alegerile

Partidul italian de extremă-dreaptă Liga Nord a promis că, dacă va câştiga alegerile de luna viitoare, va face deportări masive ale imigranţilor.

de Redactia Observator

la 19.02.2018 , 15:50

Partidul italian Liga Nord promite deportări masive ale imigranţilor dacă va câştiga alegerile

Partidul italian de extremă-dreaptă Liga Nord a promis că, dacă va câştiga alegerile de luna viitoare, va face deportări masive ale imigranţilor, ca parte dintr-o reformă radicală a politicilor privind migraţia din Italia.

Partidul condus de Matteo Salvini propune şi ca tribunalele care vor analiza cererile de azil pentru refugiaţi să nu ţină cont de circumstanţele în care a ajuns în Italia imigrantul al cărui caz este judecat.

Liga Nord a promis că va merge mai departe şi că, dacă vor fi aleşi, vor începe un program pentru a trimite aproximativ 400.00 de imigranţi înapoi în ţările lor de origine.

Articolul continuă după reclamă

Analiştii susţin că planul pare nerealist, iar ideea unei deportări masive nu ar pica bine la Bruxelles.

Guvernul actual a încercat deja să crească ritmul expulzării imigranţilor, dar procesul este unul costisitor şi dificil din punct de vedere birocratic.

Promisiunile Lega, aşa cum mai este cunoscută Liga Nord, ar putea schimba drastic politicile interne şi externe ale Italiei, în cazul în care coaliţia sa, formată împreună cu Forza Italia şi Fraţii Italiei, ar câştiga alegerile. (sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Partidul italian Liga Nord promite deportări masive ale imigranţilor dacă va câştiga alegerile