Antena Meniu Search
x

Video Pasionaţii de tango şi-au dat întâlnire la o seară dansantă, în Capitală: "Într-adevăr trăieşti momentul"

Weekendul s-a încheiat în Capitală cu o seară dansantă. Bucureştenii pasionaţi de tango, s-au bucurat de atmosfera relaxantă, cu muzică live, în cadrul unui eveniment cu invitaţi speciali, organizat de o şcoală de dans.

de Redactia Observator

la 04.12.2023, 08:03

Vezi și

Pasionaţii de tango de toate vârstele şi-au pus pantofii de dans, seara trecută şi s-au lăsat ghidaţi de muzică, la ediţia a 8-a a evenimentului Tango Ambassadors.

Reporter: Ce vă place cel mai mult la tango?

Tânără: Improvizaţia. Într-adevăr trăieşti momentul. 

Tânără: Este un dans care necesită să ai o conexiune cu partenerul şi este foarte frumos, este elegant. 

Atmosfera, întreţinută de orchestra Sonder Tango

Anaida Glujdea, reporter Observator: Atmosfera este întreţinută de Sonder Tango, o orchestră de origine argentiniană, care şi-a propus să împărtăşească şi cu noi puţin din cultura argentiniană.

Martin Troncozo, solist şi chitarist Sonder Tango: Orchestra aceasta a luat naştere în 2020, cu Melody şi Nicolas. Apoi, în timp, Nicolas a avut ideea de a mai adăuga o parte în orchestră. Acum suntem 5. 

Melody Quiteros, violonistă Sonder Tango: Suntem foarte fericiţi să ne aflăm aici, pentru că este prima oară şi credem că acesta este un oraş deosebit. Suntem cu toţii plăcut surprinşi de Bucureşti! Tânăr: Este o atmosferă frumoasă, ne place, avem muzică live, orchestra live face întotdeauna o diferenţă şi mai ales dacă e o orchestră atât de bună, ca cea din seara asta. Sunt extraordinari!

Cine sunt organizatorii evenimentului 

Organizatorii evenimentului sunt chiar fondatorii celei mai cunoscute şcoli de dans din Capitală. În urmă cu 8 ani, au decis că este timpul ca românii să înveţe tango de la cei mai talentaţi dansatori din lume. 

Gilbert Iscu, fondator Tango Tangent: Tango Ambassadors are un format de învăţare şi de dans. Adică noi invităm maeştrii din Argentina, de la ei învăţăm cele mai noi cunoştinţe despre tango argentinean.

Este a treia oară când are loc evenimentul Tango Ambassadors, anul acesta. Aseară, invitatul special a fost Pablo Veron, cunoscut ca fiind cel mai bun dansator de tango din lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Pasionaţii de tango şi-au dat întâlnire la o seară dansantă, în Capitală: "Într-adevăr trăieşti momentul"