Un pastor a murit electrocutat într-o biserică din Apold, în timpul unui botez

De Alin Tarnovschi.
Publicat: 12.08.2019, 15:13.
Actualizat: 13.08.2019, 10:04

Un pastor a murit electrocutat într-o biserică din Apold, judeţuş Mureş, în timpul unui botez. Bărbatul a primit un microfon în timp ce se afla în apă, alături de alţi doi bărbaţi, iar când a pus mâna pe acesta, s-a electrocutat.

Un pastor a murit electrocutat într-o biserică din Apold, judeţuş Mureş, în timpul unui botez. Bărbatul a primit un microfon în timp ce se afla în apă, alături de alţi doi bărbaţi, iar când a pus mâna pe acesta, s-a electrocutat.

Tragedia s-a produs, ieri, în timpul unui botez la o biserică ce aparţine unui cult religios din comuna Apold, judeţul Mureş.

Un tânăr urma să fie botezat şi se afla într-un bazin cu apă, alături de pastor şi de un alt bărbat.

Citește și:

La un moment dat, pastorul a primit un microfon de la un bărbat, iar în momentul în care a pus mâna pe acesta, s-a electrocutat.

Scenele înfiorătoare s-au produs în faţa a zeci de oameni prezenţi la botez.

Oamenii au sunat imediat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat medicii SMURD.

Din nefericie, aceştia nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe pastorul electrocutat.

UPDATE 13 august 2019. Comunitatea Penticostală Cluj a transmis un comunicat de presă prin care neagă faptul că pastorul s-ar fi electrocutat.

"Referitor la știrea publicată de dumneavoastră, deoarece ați transmis informații greșite, vă rugăm frumos să publicaţi următoarele precizări:

În data de 11 august 2019, în locașul de închinare al Bisericii Penticostale din localitatea Apold, județul Mureș, în timpul oficierii actului de botez Nou-Testamentar, domnul Ciocan Marin – Marian, prezbiter în cadrul Cultului Creștin Penticostal, a suferit un infarct miocardic acut.

Conform Certificatului medical constatator al decesului, emis de către Institutul de Medicină Legală din Târgu Mureș, nr.611/12.08.2019, cauza decesului a fost infarct miocardic acut, menționându-se în certificatul respectiv de asemenea și faptul că domnul Ciocan suferea de insuficență cardio circulatorie.

Vă rugăm să corectați informația, precizând într-o infomare de presă cauza corectă a decesului, deoarece s-a publicat în mod eronat știrea", se arată în comunicatul Comunităţii Penticostale.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.