Antena Meniu Search
x

Un pastor a murit electrocutat într-o biserică din Apold, în timpul unui botez

Un pastor a murit electrocutat într-o biserică din Apold, judeţuş Mureş, în timpul unui botez. Bărbatul a primit un microfon în timp ce se afla în apă, alături de alţi doi bărbaţi, iar când a pus mâna pe acesta, s-a electrocutat.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 13.08.2019, 10:04

Vezi și

Un pastor a murit electrocutat într-o biserică din Apold, judeţuş Mureş, în timpul unui botez. Bărbatul a primit un microfon în timp ce se afla în apă, alături de alţi doi bărbaţi, iar când a pus mâna pe acesta, s-a electrocutat.

Tragedia s-a produs, ieri, în timpul unui botez la o biserică ce aparţine unui cult religios din comuna Apold, judeţul Mureş.

Un tânăr urma să fie botezat şi se afla într-un bazin cu apă, alături de pastor şi de un alt bărbat.

La un moment dat, pastorul a primit un microfon de la un bărbat, iar în momentul în care a pus mâna pe acesta, s-a electrocutat.

Pe acelaşi subiect

Scenele înfiorătoare s-au produs în faţa a zeci de oameni prezenţi la botez.

Oamenii au sunat imediat la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat medicii SMURD.

Din nefericie, aceştia nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe pastorul electrocutat.

UPDATE 13 august 2019. Comunitatea Penticostală Cluj a transmis un comunicat de presă prin care neagă faptul că pastorul s-ar fi electrocutat.

"Referitor la știrea publicată de dumneavoastră, deoarece ați transmis informații greșite, vă rugăm frumos să publicaţi următoarele precizări:

În data de 11 august 2019, în locașul de închinare al Bisericii Penticostale din localitatea Apold, județul Mureș, în timpul oficierii actului de botez Nou-Testamentar, domnul Ciocan Marin – Marian, prezbiter în cadrul Cultului Creștin Penticostal, a suferit un infarct miocardic acut.

Conform Certificatului medical constatator al decesului, emis de către Institutul de Medicină Legală din Târgu Mureș, nr.611/12.08.2019, cauza decesului a fost infarct miocardic acut, menționându-se în certificatul respectiv de asemenea și faptul că domnul Ciocan suferea de insuficență cardio circulatorie.

Vă rugăm să corectați informația, precizând într-o infomare de presă cauza corectă a decesului, deoarece s-a publicat în mod eronat știrea", se arată în comunicatul Comunităţii Penticostale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un pastor a murit electrocutat într-o biserică din Apold, în timpul unui botez