Antena Meniu Search
x

Patru localităţi din Arad cu focare de COVID-19 au intrat în carantină

Patru localităţi cu focare de COVID-19 au intrat în carantină de astăzi, 1 august, după o decizie a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Arad.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.08.2020, 10:10

Patru localităţi din Arad cu focare de COVID-19 au intrat în carantină
Patru localităţi din Arad cu focare de COVID-19 au intrat în carantină - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • Localitățile care au intrat în carantină, începând de astăzi, sunt Gurahonţ, Bonţeşti, Seleuş şi Moroda.
  • De la începutul pandemiei, în Arad au fost depistate infectate cu noul coronavirus 1.045 de persoane, iar 83 au decedat.

Astfel, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Arad a decis, vineri seară, să pună în carantină patru localităţi în care există focare de COVID-19, respectiv Gurahonţ, Bonţeşti, Seleuş şi Moroda, iar măsura a fost confirmată, sâmbătă dimineaţă, printr-un ordin al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Prefectul judeţului Arad, Gheorghe Stoian, a anunțat că propunerea a fost făcută de Direcţia de Sănătate Publică Arad, în urma creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar CJSU a aprobat măsura.

De la începutul pandemiei, în judeţul Arad au fost depistate infectate cu noul coronavirus 1.045 de persoane, iar 83 au decedat.

Doar în ultimele trei săptămâni, 327 de persoane au fost confirmate bolnave de COVID-19, iar 180 erau internate vineri după-amiază, în timp ce 143 sunt la domiciliu sau au fost externate, scrie Agerpres.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Patru localităţi din Arad cu focare de COVID-19 au intrat în carantină