Antena Meniu Search
x

Foto Patru persoane rănite în urma unui accident produs într-o localitate din Vrancea. A fost nevoie de intervenția pompierilor militari

Patru persoane, o femeie și trei bărbați, au fost rănite în urma coliziunii a două autovehicule ce se deplasau pe DN2 E85, pe raza localității Dumbrăveni, județul Vrancea.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 11.06.2021, 12:59

  • Persoanele rănite au fost transportate la spital.
  • Autovehiculele au fost grav avariate în urma accidentului.

A fost nevoie de intervenția pompierilor militari după ce un camion și o Dacia Break 1310 au intrat în coliziune pe o șosea din județul Vrancea. Evenimentul a avut loc astăzi, 10 iunie, în jurul orei 14:00, în urma căruia patru persoane au fost rănite.

Din primele informații se pare că șoferul tirului a pierdut controlul volanului și a intrat într-un autoturism parcat pe marginea drumului. Mașina a fost proiectată în șanț, iar cabina tirului s-a desprins de remorcă. Autovehiculele au fost grav avariate în urma accidentului. În schimb, circulația nu a fost blocată. 

Victimele au fost transportate la spital

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care au intervenit cu o autospecială de intervenție și modulul SMURD format din o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Totodată, la fața locului au intervenit și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. Echipajele medicale au acordat primul ajutor victimelor, ulterior trei persoane rănite fiind transportate la  Unitatea de Primiri Urgențe Focșani de către ambulanțele SMURD și SAJ.

De asemenea, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) necesare. 

Articol realizat cu ajutorul informațiilor oferite de reporterul Observator Adrian Obreja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Patru persoane rănite în urma unui accident produs într-o localitate din Vrancea. A fost nevoie de intervenția pompierilor militari