Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Paznic găsit mort în puțul liftului, pe un șantier din Cluj

Un bărbat de 75 de ani, paznic pe un şantier din comuna Baciu, judeţul Cluj, a fost găsit mort în puţul liftului. Pompierii intervin la faţa locului.

de Veronica Micu

la 03.03.2020 , 11:18

Accident pe un șantier din Cluj. Un muncitor a căzut în puțul unui lift Muncitor căzut în puțul unui lift din Baciu, Cluj - zcj.ro

Un bărbat de 75 de ani, paznic pe un şantier din comuna Baciu, judeţul Cluj, a fost găsit mort în puţul liftului. Pompierii intervin la faţa locului.

Din primele informaţii, omul avea de păzit un perimetru limitat, nu avea ce căuta şi în clădiri.

Azi dimineaţă, când a venit la muncă, dirigintele de şantier nu l-a găsit la post, l-a căutat şi l-a găsit mort în puţul liftului.

Articolul continuă după reclamă

Cadavrul a fost preluat de oamenii legii şi dus la IML, pentru efectuarea necropisiei.

Conform ISU Cluj, alerta a fost dată în jurul orei 9.30.

Imediat, la faţa locului au intervenit o autospecială și un echipaj SAJ.

“A fost dislocată o autospecială și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean ca urmare a unui apel de urgență care a anunțat că un bărbat este căzut într-un puț de lift de pe un șantier aflat pe strada Stelelor, Baciu. Forțele de intervenție sunt la locul solicitării în aceste momente”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Paznic găsit mort în puțul liftului, pe un șantier din Cluj