Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un pensionar deghizat în preot a încercat să jefuiască o bijuterie din Bucureşti cu un pistol cu electroşocuri

Un pensionar deghizat în preot a încercat, în această dimineaţă, să jefuiască o bijuterie din Bucureşti. Înarmat cu un pistol cu electroşocuri, pensionarul a atacat-o pe vânzătoare.

de Redactia Observator

la 09.05.2018 , 11:34

Un pensionar deghizat în preot a încercat să jefuiască o bijuterie din Bucureşti Un pensionar deghizat în preot a încercat să jefuiască o bijuterie din Bucureşti

Un pensionar deghizat în preot a încercat, în această dimineaţă, să jefuiască o bijuterie din Bucureşti. Înarmat cu un pistol cu electroşocuri, pensionarul a atacat-o pe vânzătoare.

Totul s-a petrecut la un magazin de bijuterii de pe strada IC Brătianu din Capitală.

Pensionarul deghizat în preot a intrat în magazin şi i-a cerut vânzătoarei să îi arate o bijuterie.

Articolul continuă după reclamă

În momentul în care femeia s-a întors cu spatele, pensionarul în vârstă de 73 de ani a atacat-o cu un pistol cu electroşocuri.

Scenele şocante au fost văzute în direct, pe camerele de supraveghere, de patronul bijuteriei care se afla într-un birou din interiorul magazinului.

Atât femeia, cât şi patronul, au reuşit să acţioneze butonul de panică. Bărbatul a intervenit şi l-a imobilizat pe pensionar până la sosirea agenţilor de pază şi poliţiştilor.

Tâlharul a fost condus la sediul Secţiei 10 Poliţie pentru audieri.

Cel mai probabil, el va fi reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tâlhărie calificată şi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un pensionar deghizat în preot a încercat să jefuiască o bijuterie din Bucureşti cu un pistol cu electroşocuri