Antena Meniu Search
x

Pentru câţi bani a plecat în Afganistan militarul român care a murit într-o explozie provocată de o maşină-capcană

29 de militari români şi-au pierdut viaţa, până în prezent, în teatrele de operaţiuni ale forţelor NATO. Ultimul militar care a căzut la datorie, caporalul Mădălin Stoica, a plecat în misiune, în Afganistan, pentru a-şi întreţine familia şi penntru a le oferi soţiei şi copilului un trai mai bun.

29 de militari români şi-au pierdut viaţa, până în prezent, în teatrele de operaţiuni ale forţelor NATO.

Ultimul militar care a căzut la datorie, caporalul Mădălin Stoica, a plecat în misiune, în Afganistan, pentru a-şi întreţine familia şi penntru a le oferi soţiei şi copilului un trai mai bun.

Caporalul Stoica şi-a pierdut viaţa, vineri, în regiunea Kandahar, atunci când blindata în care se afla alături de cinci camarazi, a fost lovită de o maşină-capcană. Din cauza rănilor extrem de grave, militarul român şi-a pierdut viaţa.

Astăzi, militarul decorat post-mortem de preşedintele Iohannis va fi înmormântat acasă.

În vârstă de 41 de ani, caporalul Stoica a acceptat să plece într-o zonă extrem de periculoasă pentru solda de misiune în valoare de 2.100 de euro/lună, sumă la care se adăuga şi salariul din ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Pentru câţi bani a plecat în Afganistan militarul român care a murit într-o explozie provocată de o maşină-capcană