Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noi percheziţii într-o casă din Caracal unde Alexandra ar fi fost ţinută în pod

Poliţiştii şi procurorii fac, astăzi, noi percheziţii în cazul tragediei din Caracal. Anchetatorii caută probe într-o casă unde au primit informaţii că Alexandra Mâceşanu ar fi fost ţinută în pod.

de Alin Tarnovschi

la 31.07.2019 , 13:02

Noi percheziţii într-o casă din Caracal unde Alexandra ar fi fost ţinută în pod Noi percheziţii într-o casă din Caracal unde Alexandra ar fi fost ţinută în pod - Observator

Poliţiştii şi procurorii fac, astăzi, noi percheziţii în cazul tragediei din Caracal. Anchetatorii caută probe într-o casă unde au primit informaţii că Alexandra Mâceşanu ar fi fost ţinută în pod.

Potrivit primelor informaţii, această casă se află chiar la intrarea în Caracal.

Poliţiştii au primit o informaţie, în această dimineaţă, cu privire la o altă adresă din Caracal, alta decât casa lui Gheorghe Dincă, unde Alexandra ar fi fost ţinută.

Articolul continuă după reclamă

Astfel, anchetatorii au descins în această nouă locaţie în căutarea de noi probe.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, poliţiştii care au scotocit casa şi curtea nu au descoperit nicio probă şi niciun indiciu care să conducă la ideea că Alexandra s-ar fi aflat acolo.

Noile percheziţii au pornit de la un articol fals postat pe un site necunoscut de un bărbat aflat în căutarea de senzaţional şi de a obţine bani de pe urma celor care accesează ştire.

Titlul articolului 'Apel către toate autorităţile: Alexandra Măceşanu se află în podul unei locuinţe părăsite, lângă nişte vechi grajduri' a atras zeci de mii de români care au distribuit masiv această ştire falsă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Noi percheziţii într-o casă din Caracal unde Alexandra ar fi fost ţinută în pod