Antena Meniu Search
x

Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la suspecţi de proxenetism. Profitul uriaş de pe urma tinerelor ameninţate cu bătaia dacă refuzau să se prostitueze

Poliţiştii efectuează percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, la suspecţi de proxenetism şi şantaj care au obţinut din infracţiuni aproximativ un milion de euro.

Poliţiştii efectuează percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, la suspecţi de proxenetism şi şantaj care au obţinut din infracţiuni aproximativ un milion de euro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în perioada mai-octombrie, persoanele în cauză ar fi racolat tinere pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia atât în ţară, cât şi în străinătate.

'Pentru îndeplinirea activităţii infracţionale, cei vizaţi ar fi creat aparenţa unei relaţii intime cu victimele, profitând ulterior de vulnerabilitatea emoţională a acestora pentru a le determina să practice prostituţia. În situaţia în care acestea refuzau să mai practice prostituţia, aceştia ar fi recurs la ameninţări cu acte de violenţă', spun anchetatorii.

Conform acestora, din activitatea infracţională a fost obţinută suma de aproximativ un milion de euro.

Cinci persoane vor fi duse la audieri în urma percheziţiilor.

La descinderi participă şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Prahova, poliţişti din cadrul IPJ Ilfov şi jandarmi, cu sprijinul celor de la Direcţia Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la suspecţi de proxenetism. Profitul uriaş de pe urma tinerelor ameninţate cu bătaia dacă refuzau să se prostitueze