Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Percheziţii de amploare în Capitală şi alte două judeţe. Printre cei vizaţi sunt şi funcţionari de la Registrul Auto Român

Percheziţii de amploare au loc în Capitală şi alte două judeţe. Printre cei vizaţi sunt şi funcţionari de la Registrul Auto Român.

de Redactia Observator

la 28.12.2017 , 10:53

Percheziţii de amploare în Capitală şi alte două judeţe au loc, în acest moment. Sunt 70 de descinderi într-un dosar în care sunt vizaţi şi funcţionari de la Registrul Auto Român.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie fac 68 de percheziţii, unele la instituţii publice, în Bucureşti şi în judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud, într-un dosar privind omologarea şi emiterea de cărţi de indentitate pentru maşini second hand aduse din străinătate. În acest dosar sunt vizaţi şi funcţionari publici de la Registrul Auto Român. De altfel, au loc percheziţii şi la sediul RAR Mureş, dar şi la Serviciului pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Mureş.

Conform reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie, la această oră, ofiţerii DGA fac 68 percheziţii la instituţii publice şi la locuinţele unor persoane din Bucureşti şi din judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud, într-un dosar penal privind infracţiuni de corupţie cu implicarea unor funcţionari publici şi a altor persoane.

Articolul continuă după reclamă

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Percheziţii de amploare în Capitală şi alte două judeţe. Printre cei vizaţi sunt şi funcţionari de la Registrul Auto Român