Antena Meniu Search
x

Video „Performanţa” unui tânăr timişorean: a distrus 16 maşini într-o parcare, spre disperarea proprietarilor

Poliţiştii de la Secţia 3 din Timişoara au fost sesizaţi că mai multe autoturisme, aflate într-o parcare, au fost distruse de persoane necunoscute. Unele aveau geamurile laterale sparte, altele aveau lunetele distruse. Poliţiştii l-au identificat pe autor.

de Redactia Observator

la 10.04.2022, 14:34

Vezi și

Un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat că mai multe maşini sunt distruse, într-o parcare din zona Dâmboviţa, din Timişoara. 

”În această dimineaţă,10 aprilie, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o parcare din zona Dâmboviţa, au fost distruse 16 autoturisme. La faţa locului, poliţiştii au constatat că, prin distrugerea geamurilor laterale şi lunetei, au fost sustrase din autoturisme diferite bunuri (casetofoane, materiale electrice şi articole de îmbrăcăminte)”, transmit reprezentanţi IPJ Timiş, potrivit news.ro

Un tânăr de 26 de ani, bănuit de comiterea faptelor

În urma verificărilor, poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr, de 26 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Acesta locuieşte în aceeaşi zonă din Timişoara, iar, la domiciliul lui au fost descoperite bunurile furate din auto. Bărbatul este cunoscut cu probleme medicale.

Poliţiştii continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunea de furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » „Performanţa” unui tânăr timişorean: a distrus 16 maşini într-o parcare, spre disperarea proprietarilor