Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nouă persoane reținute după scandalul cu împușcături din Rahova (Video)

Nouă persoane au fost reţinute după conflictul din Sectorul 5 al Capitalei, care a impus duminică folosirea armamentului de către poliţişti.

de Veronica Micu

la 20.04.2020 , 09:08

37 de persoane au fost duse la audieri Nouă persoane reținute după scandalul cu împușcături din Rahova - captura video Facebook
  • 37 de persoane au fost duse la audieri.
  • Ancheta polițiștilor este în plină desfășurare.

Audierile continuă, în condiţiile în care numărul celor ridicaţi pentru audiere este de aproape 40.

”În urma evenimentului petrecut la data de 19 aprilie a.c., au fost reţinute 9 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de  ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală.

La această oră audierile continuă, urmând a reveni cu noi detalii în acest caz  în funcţie de activităţile de cercetare penală desfăşurate”, a anunţat luni dimineaţă Poliţia Capitalei.

Articolul continuă după reclamă

Reamintim că mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale au intervenit, duminică seară, pentru a aplana un confict izbucnit în Sectorul 5 al Capitalei, între mai multe persoane.

37

persoane audiate

În timpul intervenţiei, a fost folosit armamentul din dotare, fără a exista persoane rănite.

Poliţiştii au stabilit că scandalul cu împușcături a pornit în urma consumului de alcool, iar 37 de persoane implicate în altercații au fost duse la audieri.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Nouă persoane reținute după scandalul cu împușcături din Rahova (Video)