Antena Meniu Search
x

Video Pescarii din Delta Dunării ar putea fi urmăriți cu dispozitive inteligente. Ce vor înlocui cu coduri QR

Pescarii din Deltă ar putea fi urmăriți cu dispozitive inteligente. Federaţia producătorilor de peşte din Deltă vrea să-i monitorizeze pe pescari cu ajutorul unor dispozitive inteligente recunoscute de autorități și de centrele de colectare.

de Adrian Obreja

la 18.12.2022, 12:42

Vezi și

Federaţia producătorilor de peşte din Deltă vrea să-i monitorizeze pe pescari cu ajutorul unor dispozitive inteligente recunoscute de autorități și de centrele de colectare. Astfel, se dorește eliminarea tuturor documentelor pe care trebuie să le aibă un pescar cu un cod QR.

Asta înseamnă că s-ar putea modifica și logistica centrelor de colectare, acolo unde merg pescarii cu peștele prins. Nu ar trebui să mai aibă la ei o mulțime de documente, ci doar acel telefon pe care să aibă codul QR și care să fie scanat.

Acest lucru se întâmplă pentru că, în ultimii ani, în repetate rânduri, pescarii s-au plâns că în momentul unui control sau în momentul în care se prezintă la centrele de colectare, trebuie să aibă la ei o mulțime de documente care să le ateste faptul că își desfășoară activitatea legal.

Acest cod QR ar putea fi și în sprijinul clienților . Astfel, oamenii vor știi că mănâncă pește din Delta Dunării și nu adus din import din alte țări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Pescarii din Delta Dunării ar putea fi urmăriți cu dispozitive inteligente. Ce vor înlocui cu coduri QR