Antena Meniu Search
x

Peste 60.000 de oameni au venit la concertul lui Ed Sheeran, pe Arena Naţională

Aflat pentru prima dată la Bucureşti, cântăreţul a fost profund impresionat de atmosfera de pe Arena Naţională şi de faptul că toţi românii ştiau versurile melodiilor sale.

de Redactia Observator

la 04.07.2019, 11:23

Vezi și

Aflat pentru prima dată la Bucureşti, cântăreţul a fost profund impresionat de atmosfera de pe Arena Naţională şi de faptul că toţi românii ştiau versurile melodiilor sale. Cum toată lumea aştepta primele acorduri ale hitului "Shape Of You", momentul în care acestea s-au auzit a fost unic. Mai ales că britanicul a îmbrăcat tricoul naţionalei României şi a fluturat tricolorul.

Îmbrăcat în tricoul naţionalei şi fluturând steagul României, pe ritmul uneia dintre cele mai cunoscute piese ale sale. Aşa a făcut Ed Sheeran atmosferă pe Naţional Arena.

Iar fanii au cântat în cor versurile tuturor melodiilor. În timpul piesei "perfect", oamenii au aprins luminile telefoanelor mobile.

Stadionul a fost plin. Românii au venit, cu mic, cu mare, să fie martori la prestaţia unuia dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului.

Nici ploaia nu i-a făcut pe fani să regrete că au venit. Nu doar româncele au fost încântate de prestaţia artistului. Unele fane au venit chiar şi de peste hotare.

Artistul britanic Ed Sheeran a încasat 110 milioane de dolari într-un singur an.

Potrivit calculelor făcute de revista Forbes, cântăreţul e cel mai bine plătit muzician solo. Concertul de pe Arena Naţională a fost deschis de Zara Larson şi de James Bay.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Peste 60.000 de oameni au venit la concertul lui Ed Sheeran, pe Arena Naţională