Antena Meniu Search
x

Petrecere ilegală în Galați. Petrecăreții s-au dat singuri de gol, cu imagini postate pe Internet

Invitaţi surpriză au spart o petrecere ilegală organizată în Galaţi. Poliţiştii au găsit peste 60 de tineri care dansau unul lângă altul pe malul lacului Siret. Petrecăreţii s-au denunţat singuri, după ce au postat imagini pe reţelele de socializare. Organizatorul a fost amendat cu suma de 3.000 de lei. În perioada stării de alertă, evenimentele în aer liber sunt permise doar dacă numărul participanţilor nu depăşeşte 50.

de Daniel Lare

la 20.06.2020, 22:31

Vezi și
  • Organizatorul a fost amendat.
  • Toți petrecăreții au fost legitimați.

Petrecerea ca un festival a fost organizată pe malul lacului Siret, pe un teren privat. Umăr la umăr, fără măşti, dar cu berile în mână, zeci de tineri au dansat ore în şir. Fără limite şi fără reguli, petrecăreţii s-au şi filmat, iar apoi au transmis imaginile pe o reţea de socializare.

Aşa au apărut şi invitaţii surpriză. După ce au văzut filmarea, mai mulţi poliţişti "au spart" cheful. Doar că asta s-a întâmplat abia dimineaţă, când, cel mai probabil, mulţi plecaseră deja acasă. 

Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galaţi: După apariţia acestor imagini, colegii mei s-au sesizat cu privire la nerespectarea legislaţiei în vigoare, au identificat zona în care se desfăşura acest eveniment şi au mers la faţa locului.

Aproximativ 60 de persoane au fost legitimate, însă numai una a fost amendată cu 3.000 de lei. Este vorba despre organizator, un bărbat din Galaţi în vârstă de 45 de ani.

Martorii spun că muzica a răsunat toată noaptea. Iar distanţarea socială a fost mai degrabă un concept abstract pentru petrecăreţi. În zona cunoscută drept Satul Pescăresc, sunt şi mulţi turişti cu rulotele.

”Nişte chiuituri care răsunau din zona podului, în partea aialaltă. Ceva manele, ceva de genul ăsta se auzeau”, spune un localnic.

Organizatorul a fost amendat pentru că a încălcat regulile impuse de starea de alertă. În aer liber, orice eveniment de poate desfăşura cu cel mult 50 de participanţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Petrecere ilegală în Galați. Petrecăreții s-au dat singuri de gol, cu imagini postate pe Internet