Antena Meniu Search
x

Pilotul de raliuri Vali Porcişteanu a fost jefuit într-o vulcanizare din Piteşti

Campionul de raliuri Vali Porcişteanu a fost jefuit într-o vulcanizare din Piteşti. Hoții i-au furat un rucsac în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Vali Porcisteanu
Vali Porcisteanu, jefuit intr-o benzinarie

Campionul de raliuri Vali Porcişteanu a fost jefuit într-o vulcanizare din Piteşti. Hoții i-au furat un rucsac în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Vali Porcişteanu a lăsat neasigurat autovehiculul cu care ajunsese la vulcanizare, moment în care cei trei au sustras din maşină un ruscas.

În urma incidentului, trei tineri sunt cercetaţi de către poliţiştii din Argeş.

Tinerii au fost prinşi la scurt timp. Doi dintre ei sunt din Băiculeşti, judeţul Argeş, iar cei de-al treilea este din jurţul Ilfov. Cel mai tânăr are 18 ani, iar cel mai vârstnic are 29 de ani, unul dintre ei având antecedente penale şi fiind suspectat de comiterea mai multor furturi.

Pe acelaşi subiect

După ce au fost audiaţi, cei trei au fost lăsaţi în libertate.

Pe lângă furt, unul dintre tineri este cercetat şi pentru conducerea unu autovehicul pe drumurile publice fără a avea permis de conducere. Autoturismul cu care cei trei circulau în momentul în care au fost prinşi şi care aparţine unuia dintre suspecţi a fost indisponibilizat. 

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Pilotul de raliuri Vali Porcişteanu a fost jefuit într-o vulcanizare din Piteşti