Antena Meniu Search
x

Caz bizar la Constanţa: o pisică a fost sechestrată de un executor judecătoresc

O pisică a stat mai bine de o săptămână închisă într-un apartament, fără apă şi fără hrană, după ce un executor judecatoresc i-a evacuat stăpâna.

Vezi și

Situaţie incredibilă la Constanţa! O pisică a stat mai bine de o săptămână închisă într-un apartament, fără apă şi fără hrană, după ce un executor judecatoresc a evacuat-o pe stăpână şi a pus sigiliul pe locuinţă. Pisica Suzy a fost eliberată abia ieri, când povestea ei a ajuns în presă.

De 8 zile, pisica Suzi stă în geam, ca un bibelou. A rămas captivă în casa încuiată. Stăpâna ei, o pensionară, stătea cu chirie într-o locuinţă socială şi a fost evacuată de un executor judecătoresc din Constanța. Pisica însă a rămas înăuntru.

Degeaba a mers până acum stăpâna felinei peste tot în audienţă. Zice că a ajuns până la primar ca să o elibereze pe Suzi, însă zice că i s-ar fi spus că are alte probleme mai importante decât nişte pisici.

Pisica parcă a intrat în pământ. Spre seară, animalul hămesit de foame şi-a facut din nou apariţia la geam. Aşa că executorul s-a întors din nou, iar Suzy a zbughit-o pe stradă. Dar stăpâna crede că se va întoarce la ea, într-un final. E sigură că îi este oricum mai bine aşa, decât sechestrată într-un apartament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Caz bizar la Constanţa: o pisică a fost sechestrată de un executor judecătoresc