Antena Meniu Search
x

"Plantăm fapte bune", un eveniment NAŢIONAL de împădurire a României

Observator şi Antena 3 sunt parteneri media la un eveniment special: “Plantăm fapte bune”. Acesta îşi propune să planteze sâmbătă, 14 noiembrie, UN MILION de puieţi în toată ţara

Observator şi Antena 3 sunt parteneri media la un eveniment special: “Plantăm fapte bune”. Acesta îşi propune să planteze sâmbăt,ă 14 noiembrie, UN MILION de puieţi în toată ţara

Inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat numită „Plantăm fapte bune în România” va desfășura cea mai mare acțiune de împădurire pe bază de voluntariat, în toată țara în aceeași zi.

Sâmbătă, 14 noiembrie 1.000.000 de puieți vor fi plantați fie pe terenuri publice neproductive, fie în curți ale oamenilor, ale școlilor, bisericilor, spitalelor sau alte terenuri neproductive.

Prin această mobilizare civică în masă, care va fi urmărită prin descărcarea și folosirea aplicației mobile a proiectului, „Harta pădurilor”, se dorește transformarea România într-un exemplu de responsabilitate și angajament civic față de semeni și de natură.

Fiecare puiet simbolizează dorința de schimbare spre bine, decizia de implicare a oricăruia dintre noi în această schimbare și grija pe care o vom avea ca această schimbare să persiste.

Toate informaţiile necesare legate de acest eveniment le găsiţi AICI! 

Iniţiativa se adresează şi voluntarilor care nu vor să fie înrolaţi în acţiune, dar şi celor care vor să planteze individual.  Aceştia din urmă pot să uploadeze ce au făcut pe aplicaţie, în aşa fel încât ce plantează ei se va contabiliza la procesul general.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Plantăm fapte bune", un eveniment NAŢIONAL de împădurire a României