Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Se caută persoana care a pierdut un plic cu 5.000 de euro într-o toaletă, în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj

Un plic în care se aflau 5.000 de euro a fost găsit într-o toaletă, în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj. Plicul cu bani a fost descoperit de un enoriaş, care apoi l-a predat unui preot, iar ulterior acesta a anunţat Poliţia.

de Cristian Ionescu

la 06.06.2019 , 11:27

Se caută persoana care a pierdut un plic cu 5.000 de euro într-o toaletă, în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj - Profi Media

Un plic în care se aflau 5.000 de euro a fost găsit într-o toaletă, în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj. Plicul cu bani a fost descoperit de un enoriaş, care apoi l-a predat unui preot, iar ulterior acesta a anunţat Poliţia.

Până în acest moment, banii nu au fost revendicaţi, informează poliţiştii, iar proprietarul este invitat să-i ridice de la sediul IPJ Alba.

Plic cu 5.000 de euro pierdut într-o toaletă, la Blaj

Articolul continuă după reclamă

Un plic cu o sumă mare de bani a fost găsit de un enoriaş într-o toaletă, pe Câmpia Libertăţii din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc.

Deschizând plicul şi numărând banii, bărbatul a constatat că este vorba despre o sumă mare şi a considerat că este mai bine să anunţe Poliţia. Totuşi, înainte să meargă la Poliţie, el a spus unui preot prezent la eveniment că a găsit un plic cu o sumă mare de bani.

Cei doi au mers apoi la Poliţie să anunţe că au găsit banii. Până la momentul publicării acestui articol nu s-a prezentat încă proprietarul.

”Într-un anumit loc de pe Câmpia Libertăţii din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc, a fost găsit un plic ce conţinea o sumă de bani. Nu putem da mai multe detalii deoarece există o procedură prin care persoana care revendică un bun pierdut trebuie să ofere mai multe informaţii despre acesta şi despre. Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul bunului pierdut, acesta intră în posesia statului”, anunţă IPJ Alba.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Se caută persoana care a pierdut un plic cu 5.000 de euro într-o toaletă, în timpul vizitei Papei Francisc la Blaj