Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Podul peste Dunăre se asfaltează a patra oară în doar un an de la inaugurare. Sensul Tulcea - Brăila ar putea fi închis complet

Podul de peste Dunăre se topeşte acum din cauza căldurii şi a traficului greu. Prima bandă de pe sensul spre Brăila este decopertată pentru reabilitare, în timp ce banda a doua este în continuare distrusă de valurile create în asfalt. Va începe aşadar cea de-a.... patra reasfaltare de la inaugurarea Golden Gate-ului românesc, un proiect parcă blestemat.     

de Adrian Obreja

la 15.07.2024 , 12:26

În acest moment se circulă cu mare dificultate pe podul de la Brăila, peste Dunăre, mai ales pe sensul Tulcea - Brăila, acolo unde se circulă pe o singură bandă. Asta, după ce banda 1 a fost închisă pentru reabilitare şi pentru a repara problemele care au apărut la asfalt, care, pur şi simplu s-a făcut valuri în urmă cu câteva săptămâni. Drept urmare, tot traficul s-a mutat pe banda 2, care acum s-a stricat şi mai decât banda 1. Se fac lucrări, la această oră, pe banda 1, pentru a repara aceste probleme. În schimb, lucrurile agravează pe banda 2, unde asfaltul este distrus.

Lucrări fără sfârşit la podul peste Dunăre

Lucrările sunt temporare, pentru că o soluţie finală nu a fost prezentată de constructor către autorităţile statului român, iar în perioada imediat următoare reprezentanţii CNAIR spuneau că cel mai probabil va urma o închidere completă a acestui sens de mers, pentru a putea fi reasfaltat de la zero.

Vezi și

Odată cu decopertarea primei benzi, s-a stricat şi stratul de hidroizolaţie pus atunci când s-a construit podul, astfel că trebuie făcute lucrări generale de reabilitare. Podul de la Brăila a fost inaugurat în urmă cu un an, iar de atunci problememe se ţin lanţ. Cele mai multe dintre ele nu au fost reparate. Ba mai mult, se agravează de la o zi la alta. Un pod peste Dunăre care nu a fost încă recepţionat.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Podul peste Dunăre se asfaltează a patra oară în doar un an de la inaugurare. Sensul Tulcea - Brăila ar putea fi închis complet