Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţistul care a amendat un consilier în Păuleşti, ameninţat şi urmărit noaptea de maşini

Poliţistul din Păuleşti (Prahova), care a amendat şi filmat un consilier parlamentar, este ameninţat şi urmărit noaptea de maşini cu farurile stinse. Noaptea trecută, cei care îl ameninţă au trecut la fapte şi i-au tăiat cauciucurile maşinii.

de Alin Tarnovschi

la 02.10.2019 , 10:29

Poliţistul din Păuleşti, care a amendat un consilier, este ameninţat şi terorizat Poliţistul din Păuleşti, care a amendat un consilier, este ameninţat şi terorizat - Facebook

Poliţistul din Păuleşti (Prahova), care a amendat şi filmat un consilier parlamentar, este ameninţat şi urmărit noaptea de maşini cu farurile stinse.

Noaptea trecută, cei care îl ameninţă au trecut la fapte şi i-au tăiat cauciucurile maşinii.

Necazurile pentru poliţistul din Păuleşti au început pe 4 septembrie, atunci când l-a oprit în trafic pe Lucian Rădulescu, director al CSM Ploieşti şi consilier al deputatului Laura Moagher.

Articolul continuă după reclamă

Pentru a scăpa de amendă, Rădulescu i-a arătat agentului o legitimaţie de la Camera Deputaţilor, însă toate scenele au fost filmate cu un bodycam montat pe uniforma poliţistului.

Pe acelaşi subiect

Imaginile au fost postate pe Facebook de poliţistul Marian Godină şi au fost văzute, până în prezent, de peste două milioane de oameni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţistul din Păuleşti, ameninţat şi terorizat

'Hai să îţi arăt eu ceva. Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Ia colea! Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Încerci cu mine d-astea? Dă-mi amendă, fă ce vrei tu. Încerci cu mine d-astea? Jur! Fă ce vrei tu, dă-mi amendă. Hai că îţi arăt eu ţie. Aştept pe unul să-mi bage gazele în **** mea', a fost reacţia lui Rădulescu.

După scandalul cu consilierul din Ploieşti, poliţistul a fost anchetat de şefi, a primit ameninţări şi a fost urmărit noaptea de maşini cu farurile stinse.

Totul a culminat, noaptea trecută, atunci când poliţistul a fost urmărit, din nou, de o maşină suspectă.

Ulterior, poliţistul a descoperit că două cauciucuri ale maşinii sale fuseseră tăiate cu un cuţit.

"După ce a amendat un consilier parlamentar, polițistul din Păulești a început să primească amenințări de la persoane care, aparent, nu au nicio legătură cu acel consilier, deși locuiesc în aceeași comună și amenințările au început după acel caz. Azi noapte, amenințările s-au concretizat, o mașină cu farurile stinse oprind lângă casa unde locuiește polițistul. Din mașină a coborât un bărbat care, cu un cuțit, i-a tăiat două anvelope ale mașinii parcate în fața casei. Cazul mi se pare extrem de grav, cu atât mai mult cu cât, deși există date despre autor, acesta nici măcar nu a fost audiat până la această oră", a scris Marian Godină pe Facebook.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Poliţistul care a amendat un consilier în Păuleşti, ameninţat şi urmărit noaptea de maşini