Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Polițist din București, acuzat că a abuzat o studentă, chiar în mașina de serviciu

Un polițist din București este acuzat că a abuzat sexual o studentă, chiar în mașina de serviciu. Agentul în vârstă de 28 de ani a fost reținut și e cercetat de procurori.

de Cristian Toteştean

la 27.09.2019 , 21:22

Mașină de poliție în misiune Un polițist e acuzat că abuzat de o studentă chiar în mașina de serviciu, în București - Observator

Un polițist din București este acuzat că a abuzat sexual o studentă, chiar în mașina de serviciu. Agentul în vârstă de 28 de ani a fost reținut și e cercetat de procurori.

Într-un comunicat, polițiștii din București dezvăluie că victima a reclamat agresiunea sexuală pe 6 septembrie, la 2 zile după ce a fost comisă. În acel moment, polițistul acuzat lucra ca agent de siguranță publică în cadrul DGPMB.

Agresiune sexuală în mașina de poliție

Articolul continuă după reclamă

Potrivit Digi24, agentul de 28 de ani, care lucra la un post din Centrul Vechi al Capitalei, a abuzat de tânără chiar în mașina de poliție. Victima e studentă la Școala de Poliție din Câmpina și a venit pentru un stagiu de practică în București.

După incident, agentul ar fi cerut fără explicații transferul la Poliția Teleorman. Transferul a fost aprobat, însă polițistul s-a trezit anchetat, după ce studenta a depus plângerea împotriva sa.

”Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a delegat în cauză, pentru efectuarea cercetărilor, Biroul Agresiuni Sexuale din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. În urma investigațiilor, din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că autor al agresiunii este un bărbat de 28 de ani, agent de poliție, la data comiterii faptei încadrat ca agent de siguranță publică în cadrul DGPMB”, se afirmă într-un comunicat al poliției.

Tânărul e polițist de doar un an

Surse din anchetă spun că tânărul acuzat de abuz sexual este polițist de doar 1 an.

El e cercetat într-o anchetă desfășurată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București.

- Acest articol a fost actualizat -

Cristian Toteştean Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Polițist din București, acuzat că a abuzat o studentă, chiar în mașina de serviciu