Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Polițist local filmat cum dă un cap în gură unui cerşetor, în Timiş (Video)

Imagini incredibile filmate la o terasă, în localitatea Gătaia, judeţul Timiş. Un poliţist local a fost surprins în timp ce loveşte cu capul în gură un cerşetor.

de Veronica Micu

la 06.06.2019 , 16:37

Polițist local din Gătaia, filmat în timp ce lovește un cerșetor cu capul în gură Polițist local filmat cum dă un cap în gură unui cerşetor - captura video YouTube / tion.ro

Imagini incredibile filmate la o terasă, în Gătaia, judeţul Timiş. Un poliţist local a fost surprins în timp ce loveşte cu capul în gură un cerşetor.

Scena şocantă s-a derulat zilele trecute, în localitatea timişeană Gătaia.

Un martor a filmat cu telefonul mobil momentul în care un poliţist local nervos abordează un cerșetor care stă așezat la masă.

Articolul continuă după reclamă

Când omul străzii se ridică, poliţistul îl loveşte violent cu capul în gură, bărbatul prăbuşindu-se înapoi pe scaun. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înregistrarea a fost publicată de tion.ro.

Jurnaliştii timişeni trimis imaginile și primarului din Gătaia, Raul Cozarov, care a declarat că în acest caz se va forma o comisie de anchetă, pentru a-l sancționa pe polițistul local.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Polițist local filmat cum dă un cap în gură unui cerşetor, în Timiş (Video)