Antena Meniu Search
x

Polițist din Galați, prins de o femeie în timpul unui gest oribil. Agentul se autosatisfăcea într-o scară de bloc

Un poliţist din judeţul Galaţi a fost plasat sub control judiciar de către procurori, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri. El a fost surprins de o femeie în scara unui bloc, în timp ce se masturba.

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 07:54

Polițist din Galați, prins de o femeie în timpul unui gest oribil. Agentul se autosatisfăcea într-o scară de bloc - Profimedia

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au dispus, la data de 01.08.2023, "reţinerea unui inculpat, pentru săvârşirea, în concurs, a infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, prevăzută de art. 375 din Codul penal, şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, prevăzută de art. 371 din Codul penal, cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul penal".

Apoi, "la data de 02.08.2023, s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, faţă de acelaşi inculpat".

Polițistul era în afara serviciului

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, au rezultat următoarele: "La data de 01.08.2023, în timp ce se afla în scara unui bloc din municipiul Galaţi, inculpatul a efectuat acte sexuale de autoerotism, fiind observat de o martoră, situaţie care i-a provocat acesteia o puternică stare de tulburare".

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale. Potrivit monitoruldegalati.ro, bărbatul este agent de poliţie, într-o localitate din nordul judeţului. În momentul în care a fost prins de femeie era în afara serviciului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Polițist din Galați, prins de o femeie în timpul unui gest oribil. Agentul se autosatisfăcea într-o scară de bloc