Antena Meniu Search
x

Poliţist din Iaşi, rămas fără permis de conducere după ce a fost prins băut la volanul maşinii de serviciu

Chiar cei care ar trebui să se asigure că legile sunt respectate, le încală. Un poliţist local din Iaşi a fost prins băut la volanul maşinii de serviciu chiar de către colegii săi, care l-au oprit în trafic.

de Redactia Observator

la 10.09.2019, 17:11

Vezi și

Chiar cei care ar trebui să se asigure că legile sunt respectate, le încală. Un poliţist local din Iaşi a fost prins băut la volanul maşinii de serviciu chiar de către colegii săi, care l-au oprit în trafic. Omul legii avea o alcoolemie cu iz de dosar penal. Poliţistul mai are două abateri la activ, una pentru o încăierare în stradă, alta pentru absenţă nemotivată de la muncă.

Primul care a bănuit că ceva este în neregulă cu poliţistul în vârstă de 37 de ani, a fost unul dintre şefii agentului după ce acesta nu s-a prezentat la şedinţa de instruire.

Poliţistul luase maşina de serviciu din garaj şi a ieşit pe străzi cu un alt coleg. Superiorul său a alertat un echipaj apl poliţei rutiere, iar la ora şapte poliţistul local a fost oprit în trafic.

Pentru că a căzut testul cu fiola, agentul s-a ales cu dosar penal şi este cercetat disciplinar. Nu este însă la prima abatere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii spun că de la an la an îşi pierd încrederea în cei care ar trebui să-i apere.

Poliţistul care a rămas fără permis de conducere riscă să rămână şi fără loc de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Poliţist din Iaşi, rămas fără permis de conducere după ce a fost prins băut la volanul maşinii de serviciu