Antena Meniu Search
x

Poliţist local umilit de un biciclist pe care voia să-l amendeze: "Aceastăăă reglementare...ăăă" (Video)

Imagini uluitoare filmate în Piaţa Victoriei din Timişoara de un biciclist pe care un poliţist local voia sa-l amendeze pentru că circula în zona pietonală.

Poliţist local, umilit de un biciclist pe care voia să-l amendeze: "Aceastăăă reglementare...ăăă" - captura video YouTube

Imagini uluitoare filmate în Piaţa Victoriei din Timişoara de un biciclist pe care un poliţist local voia sa-l amendeze pentru că circula în zona pietonală.

Agentul s-a postat în faţa tânărului şi l-a rugat să coboare de pe biciletă, spunându-i ca este interzisă circulaţia pe bicicletă în zona pietonală.

Întrebat în baza cărei reglementări legale are de gând să-l sancţioneze, poliţistul locale s-a pierdut cu firea şi a început să se bâlbâie, dând impresia că este complet nepregătit în ale legii. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Norocul poliţistului a fost un apel primit pe telefon. S-a fofilat din situaţia jenantă în care se afla spunându-i biciclistului că i-a ‘aplicat’ un avertisment verbal şi s-a scuzat că trebuie să plece urgent la o… altă situaţie.

Potrivit presei locale, imaginile au fost filmate în Piaţa Victoriei din Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţist local umilit de un biciclist pe care voia să-l amendeze: "Aceastăăă reglementare...ăăă" (Video)