Antena Meniu Search
x

Poliţist din Vâlcea lovit în cap, cu cătuşele, de un minor pe care încerca să-l reţină. Ajutat de prieteni, băiatul a fugit

Un poliţist din Vâlcea a fost lovit în cap cu propriile cătuşe, de către un minor în vârstă de 16 ani, pe care agentul încerca să îl imobilizeze.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.02.2020, 19:51

Un minor a lovit în cap un poliţist din Vâlcea, apoi a fugit
Poliţist lovit în cap cu cătuşele, de un minor - Observator.tv
  • Un minor l-a lovit în cap pe un poliţist cu cătuşele.
  • Agentul încerca să îl imobilizeze.

Un poliţist din Vâlcea a fost lovit în cap cu propriile cătuşe, de către un minor în vârstă de 16 ani, pe care agentul încerca să îl imobilizeze.

Rudele şi prietenii băiatului au tăbărât pe poliţist în momentul în care agentul încerca să-şi facă datoria, iar minorul a profitat de moment, l-a lovit în cap şi apoi a fugit. Minorul a fost depistat o oră mai târziu şi prins de poliţişti.

Poliţist lovit în cap cu propriile cătuşe, de un minor care a fugit

Un polițist din Horezu a fost lovit în cap cu propriile cătuşe, de un minor în vârstă de 16 ani, pe care agentul încerca să îl reţină. Poliţistul sosise la un scandal provocat de adolescent într-un bar. Băiatul începuse să distrugă mai multe bunuri din interiorul barului, iar clienţii au sunat la 112. Imediat, un echipaj de la Ordine Publică a sosit la eveniment, iar unul dintre agenţi a încercat să-l încătuşeze pe scandalagiu, moment în care mai mulţi prieteni ai tânărului şi rude ale acestuia au sărit în apărarea sa, reuşind să-l elibereze.

Minorul l-a lovit pe poliţist în frunte cu cătuşele, apoi a fugit.

"Echipajul de ordine publică ajuns la faţa locului şi observând comportamentul agresiv verbal şi fizic al suspectului a procedat la încătuşarea acestuia. În timpul manevrelor de imobilizare, după ce un agent de poliţie a reușit aplicarea unei cătușe pe mâna stângă a suspectului, în sprijinul acestuia din urmă au intervenit alte persoane care au cerut organelor de poliție să îl lase în pace pe acesta. Suspectul, profitând de situaţia creată, a reușit sa se elibereze şi, în încercarea de a scăpa, a lovit cu cătușa în zona capului agentul de poliţie, reuşind să părăsească locul comiterii faptei", anunţă autorităţile.

Minorul a fost prins o oră mai târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţist din Vâlcea lovit în cap, cu cătuşele, de un minor pe care încerca să-l reţină. Ajutat de prieteni, băiatul a fugit