Antena Meniu Search
x

Polițistul ars în mașină, în Brăila, înmormântat cu onoruri militare. Mihai ar fi ieșit la pensie anul viitor

Polițistul Mihai Bara a fost condus pe ultimul drum, duminică, de către zeci de rude, prieteni, cunoștințe și colegi de serviciu. Bărbatul de 45 de ani și-a pierdut viața alături de colega de tură, Ana Maria Manea, o tânără agentă în vârstă de 21 de ani, după un grav accident petrecut la Șutești.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 15.06.2020, 11:55

Polițistul Mihai Bara
Mihai Bara, polițistul mort în accidentul de la Șutești, a fost înmormântat - www.obiectivbr.ro
  • Polițiștii morți în accidentul de la Șutești, conduși pe ultimul drum
  • Salve de armă au umplut cerul în memoria celor doi

Duminică, în jurul prânzului, zeci de oameni s-au adunat pentru a-i aduce un ultim omagiu polițistului Mihai Bara. Agentul a părăsit locuința pentru ultima oară înconjurat de familie și prieteni, dar și de colegii alături de care a lucrat ani întregi.

Potrivit obiectivbr.ro, în jurul orei 12.45, cortegiul funerar a părăsit curtea și s-a îndreptat spre Biserica Sf. Treime Radu Negru din Brăila. Din cortegiul funerar au făcut parte polițiști de la toate departamentele, precum și jandarmi. Agentul a fost îngropat pe salve de armă, la fel ca și Ana Maria Manea, dusă pe ultimul drum cu o zi înainte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mihai Bara mai avea doar un an până la pensie, însă totul s-a ruinat într-o clipă. Marți seara, mașina în care se afla alături de Ana Maria Manea a ieşit de pe carosabil şi a lovit violent un copac, după care a luat foc. Cei doi poliţişti au murit, iar trupurile lor au fost găsite carbonizate, între resturile maşinii.

Poliţista în vârstă de 21 de ani era angajată în cadrul IPJ de doar 5 luni, iar poliţistul, în vârstă de 45 de ani, mai avea doar 1 an până la pensie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Polițistul ars în mașină, în Brăila, înmormântat cu onoruri militare. Mihai ar fi ieșit la pensie anul viitor