Antena Meniu Search
x

Poliţist rutier arestat, după ce a luat mită 30 de sticle de whisky, un miel și 10 sticle de şampanie ca să uite un dosar penal

Un polițist din Constanța a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru luare de mită. El a pretins și primit de la un bărbat, care avea infracțiuni rutiere, 30 sticle de whisky, 10 sticle de şampanie şi un miel ca să-l ierte pe făptuitor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.08.2020, 17:58

Agentul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
Polițistul a cerut chiar el mită băutura, banii și mâncarea - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • Polițistul a cerut băutura și mielul
  • El a cerut și bani, nu doar băutură și mâncare

Marți, pe 18 august, polițistul a fost reţinut 24 de ore, iar miercuri s-a emis și decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru luare de mită, în formă continuată.

"A pretins şi primit de la un martor-denunţător, în mai multe tranşe, suma totală de 6.000 de lei şi produse alimentare (30 sticle de whisky, 10 sticle de şampanie şi un miel), cu scopul de a îndeplini acte contrare atribuţiilor sale de serviciu ca organ de cercetare penală (obţinerea de acte publice contrafăcute sau audierea unui martor mincinos) şi de a propune procurorului clasarea cauzei penale în care denunţătorul era cercetat pentru comiterea unei infracţiuni privind siguranţa circulaţiei rutiere", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Poliţist rutier arestat, după ce a luat mită 30 de sticle de whisky, un miel și 10 sticle de şampanie ca să uite un dosar penal