Antena Meniu Search
x

Poliţist din Arad, bănuit că ar fi participat la incendierea mai multor mașini din oraș

Lupul paznic la oi. Un poliţist din Arad este acuzat că, la finalul anului trecut, a participat la incendierea mai multor maşini din oraş. Mai mult, în urma unor percheziţii din această dimineaţă la locuinţa lui, colegii au avut parte de o surpriză. Au găsit o cultură de cannabis, într-o seră din curte, şi ţigări de contrabandă.

de Redactia Observator

la 10.07.2020, 21:49

Vezi și
  • Polițistul ar putea fi pus sub acuzare și pentru comiterea altor infracțiuni.
  • La percheziția efectuată la casa polițistului s-au descoperit țigări de contrabandă.

Pe lângă locul de muncă la stat, un poliţist din Arad şi-a găsit şi activităţi mai puţin oficiale. O percheziţie făcută azi a arătat că poliţistul de la Rutieră avea în casă mai multe plante de cannabis şi ţigări de contrabandă. 

Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt IPJ Arad: Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au descoperit 5.860 de fire de țigarete fără timbru legal, susceptibile a proveni din contrabandă. Iar într-o curte comună cu altă locuință, într-o seră de tip solar, au fost descoperite 31 de tulpini de plante de cannabis cultivate.

Şi asta nu e totul. Poliţistul şi încă trei indivizi sunt suspectaţi că ar fi incendiat maşina unui tânăr în toamna anului trecut. Camerele de supraveghere din zonă au surprins atunci trei indivizi care au dat târcoale zonei, au stropit cu benzină roţile maşinii şi, după ce i-au dat foc, au dispărut în noapte. 

Luni de zile nu s-a mai ştiut nimic despre acest caz. Se presupune că poliţistul a supravegheat din maşină incendierea autoturismului. Victima nu înțelege nici acum, la aproape un an de la comiterea faptei, de ce i-a fost distrusă maşina. 

Călin Şuteu, victimă: Să plătească fiecare pentru ce a făcut. Eu chiar sunt curios de ce s-a ajuns de mi-au dat foc la maşină.

Doi dintre cei patru incendiatori, cu vârste cuprinse între 35 şi 43 de ani, sunt deja arestaţi într-un alt dosar legat de trafic de ţigări şi droguri. Cel de-al treilea bărbat, dar şi poliţistul arădean au fost reţinuţi, primul pentru distrugere, iar al doilea pentru complicitate la distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Poliţist din Arad, bănuit că ar fi participat la incendierea mai multor mașini din oraș