Antena Meniu Search
x

Polițistul care a împușcat mortal un tânăr violent din Sângeorz Băi, apărat de colegi

Un tânăr din Bistriţa Năsăud a plătit cu viaţa după ce a atacat doi poliţişti! Unul dintre agenţi l-a împuşcat mortal.

Vezi și

Un tânăr din Bistriţa Năsăud a plătit cu viaţa după ce a atacat doi poliţişti! Unul dintre agenţi l-a împuşcat mortal. În faţa armei, mama băiatului s-a pus scut. Dar glonţul i-a străpuns mâna şi a ricoşat în fiul ei. Scut fac acum şi poliţiştii, în frunte cu ministrul de Interne, în jurul agentului care a tras. A ucis ca să-şi apere viaţa, spun toţi la unison.

"Un tânăr de 22 de ani a intrat peste vecinul lui în curte şi l-a atacat cu o rangă." Aşa suna apelul la 112 care i-a alarmat pe cei doi poliţişti din Sângeorz Băi. L-au găsit pe agresor acasă şi au vrut să-l conducă la declaraţii, dar tânărul s-a năpustit asupra lor. Pe unul dintre agenţi, l-a lovit cu ranga. Pe celălalt, a încercat să-l strângă de gât. În timpul luptei, cel de-al doilea poliţist a scos pistolul.

Două gloanţe l-au nimerit pe tânăr, în picior şi abdomen. Şi mama lui a fost rănită. În timp ce-şi apăra fiul.

”Mama a intrat între copil şi poliţist şi cumva a întins mâna. A intrat glonţul pe aici şi a ieşit prin cealaltă parte şi a ricoşat în burtă la copil”, povestește o vecină.

Tânărul a ajuns la spital, dar, după câteva ore, a murit.

Avea 22 de ani şi în trecut mai fusese cercetat pentru că a atacat un poliţist. Dar procurorii au renunţat atunci la urmărire. De data aceasta, a plătit cu viaţa. Chiar Ministrul de Interne îi ia apărarea agentului care a tras.

Astfel de atacuri s-au înmulţit alarmant în ţara unde respectul pentru uniformă pare să dispară. Doar anul acesta, au avut loc peste 200 de cazuri de ultraj. Luna trecută, un poliţist din Vrancea a fost atacat cu toporul. Iar acum o săptămână, un interlop a băgat în comă un agent, după ce l-a lovit cu sabia. Şi misiunea unui poliţist Tulcea s-a încheiat cu un scandal.

Agentul care l-a ucis pe tânăr va fi supus unei anchete. Dacă se dovedeşte că a folosit arma în legitimă apărare, va scăpa de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Polițistul care a împușcat mortal un tânăr violent din Sângeorz Băi, apărat de colegi