Antena Meniu Search
x

Poliţist atacat cu maceta în faţa unui club din Arad! Tânărul de 32 de ani a fost tăiat şi lovit cu pumnii în cap. Agentul era în timpul său liber

Incident grav în această dimineaţă, în Arad. Un poliţist a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost atacat cu o sabie, într-un club din oraş. 

Incident grav în această dimineaţă, în Arad. Un poliţist a ajuns la spital cu răni grave după ce a fost atacat cu o sabie, în faţa unui club din oraş. 

Agentul în vârstă de 32 de ani, angajat al postului de poliţie din Vladimirescu, era în timpul liber şi se afla cu câţiva prieteni într-un club din centrul Aradului.

În această dimineaţă, în jurul ore 6.00, a fost atacat de doi indivizi, în faţa localului. Unul dintre agresori s-a dus la maşină şi a luat o macetă cu care l-a tăiat la mână pe agent.

Poliţistul a fost transportat la spital cu răni la mâini şi traumatism cranian.

Agentul se afla în timpul liber.

Atacatorii sunt la poliţie pentru cercetări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Poliţist atacat cu maceta în faţa unui club din Arad! Tânărul de 32 de ani a fost tăiat şi lovit cu pumnii în cap. Agentul era în timpul său liber