Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un polițist din Vaslui ameninţă o șoferiță pe Facebook: "Te-a mâncat în f..d să te schimbi la volan. O să fii condamnată la închisoare!"

Un polițist de la Biroul Rutier Vaslui a amenințat o șoferiță cu închisoarea, după ce a aflat de la un coleg de-al să că femeia este cercetată într-un dosar penal.

de Redactia Observator

la 11.05.2018 , 13:35

Un polițist de la Biroul Rutier Vaslui a amenințat o șoferiță cu închisoarea, după ce a aflat de la un coleg de-al să că femeia este cercetată într-un dosar penal.

Într-un mesaj privat postat pe Facebook, tinerei de 21 de ani i s-a adus la cunoștință că are calitate de ”suspect”, deşi, în momentul în care a fost blocată în trafic de către un echipaj de poliție, în urmă cu mai bine de trei săptămâni, nu i s-a spus că ar fi în neregulă.

Tânăra a fost abordată la o zi după ce fratele prietenului său, cu care se afla în mașină în momentul opririi de către polițiști, a depus plângere la Parchet împotriva unui alt agent al Biroului Rutier pentru ”tortură” și ”abuz în serviciu”. 

Articolul continuă după reclamă

Polițistul a contactat-o pe șoferița de 21 de ani pe Facebook, în condițiile în care soția sa este colegă de serviciu cu tânăra conducătoare auto. 

”Resmeriță Lucian: Buna! Ai treaba azi?

A.M.: Bună ziua, da… am niste treaba cu mama astăzi… care nu se poate amâna din pacate pe alta zi… de ce?

Resmeriță Lucian: Pe la 13:00 as vrea sa vii pana la politie

A.M.: Ce s-a întâmplat?

Resmeriță Lucian: Tu ai fost in masina cu baiatul ala cu BMW’ul X5?

A.M.: Cand anume?

Sursa foto: libertatea.ro

Resmeriță Lucian: Ati fost opriti acum ceva timp la spalatoria de pe varianta (la butelii acolo)

A.M.: Aa, da. A fost totul în regulă atunci…din cate știu

Resmeriță Lucian: Pai nu prea e bine. La 13:00 incearca să vii pana la politia mun. Vaslui

A.M.: Mă speriați..ce s-a întâmplat?

Sursa foto: libertatea.ro

Resmeriță Lucian: Ce te-a mancat in fund andra sa te schimbi la volan?? Te-ai ales cu un dosar penal de o sa fii condamnata cu inchisoare! Sa vii la 13:00 la politie

A.M.: Doamne, de ce??? Nu inteleg despre ce este vorba. Am avut actele la mine, tot.. si au zis domnii politisti ca e totul în regula.. daca era ceva în neregula nu mi se spuneau de atunci?”.  

Conducerea Poliţiei Vaslui a transmis, potrivit libertatea.ro, că a fost declanşată o anchetă internă în acest caz. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un polițist din Vaslui ameninţă o șoferiță pe Facebook: "Te-a mâncat în f..d să te schimbi la volan. O să fii condamnată la închisoare!"