Antena Meniu Search
x

Ciprian, polițistul atacat cu sabia de un interlop. Medicii dau ultimele veşti despre starea lui

Poliţiştul tăiat cu sabia ieri dimineaţă în Rădăuţi, în timpul misiunii, a fost operat de două ori! Medicii spun că au apărut deja semne bune.

Vezi și

Poliţiştul tăiat cu sabia ieri dimineaţă în Rădăuţi, în timpul misiunii, a fost operat de două ori! Medicii spun că au apărut deja semne bune, dar starea lui rămâne în continuare uşor instabilă.

După o zi şi o noapte de la atacul fulgerător din Rădăuţi, astăzi, după ce atacatorul a fost reţinut, medicii din Iaşi au dat primele veşti bune.

Până la recuperare, însă, drumul e lung. Poliţistul de 35 de ani a fost deja supus de două ori intervenţiilor chirurgicale.

Marius Dabija, medic neurochirurg:

Starea pacientului este în continuare uşor instabilă din punct de vedere hemodinamic. Noi avem tot ce trebuie pentru a controla starea lui hemodinamică, pentru a-l ajuta cât putem noi de mult să treacă peste acest eveniment neplăcut. Sperăm să nu mai apară noi complicaţii.

Ciprian a fost unul dintre cei patru poliţişti care ieri dimineaţă au acţionat la casa unui presupus infractor. Colegii lui erau echipaţi corespunzător, el însă nu avea cască, deşi şefii spun că o avea în dotare. 

După ce proprietarul a fost somat să deschidă, s-a decis spargerea uşii. A fost momentul în care ofiţerul a fost lovit cu o sabie. A încercat să pareze, dar a fost tăiat la cap şi la mână.

Dan Ciprian Sfichi are 35 de ani, provine dintr-o familie de poliţişti şi este tatăl a doua fetițe, de 4 si 6 ani. Agresorul lui nu este la prima abatere. Alexandru Huţuleac, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat într-un alt dosar de trafic de droguri. Dar a fost eliberat trei luni mai târziu şi doar pentru o scurtă perioadă s-a aflat sub control judiciar. De această dată, individul este cercetat pentru tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ciprian, polițistul atacat cu sabia de un interlop. Medicii dau ultimele veşti despre starea lui