Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Poliţistul care s-a împuşcat în poligonul din Botoşani trecuse cu brio toate evaluările psihologice. Şi-a luat viaţa sub ochii instructorului

Gest extrem al unui poliţist local din Suceava într-un poligon. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, mergea frecvent acolo, însă ieri, după ce a tras mai multe focuri spre ţintă, a îndreptat arma spre el şi a apăsat pe trăgaci. Alarma a fost dată de instructor. A fost însă mult prea târziu - polilţistul a murit înainte de sosirea medicilor. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 11:26

Agentul era angajat al Poliţiei locale a municipiului Suceava încă de la înfiinţarea instituţiei, iar în rândul colegilor, bărbatul de 54 de ani afişa mereu imaginea unui poliţist fără cusur.

"Din punct de vedere profesional a fost de o conduită ireproşabilă", spune Ovidiu Doroftei, şeful Poliţiei Locale Suceava.

Agentul s-a împuşcat cu un pistol Glock

Vezi și

Ieri însă, aflat în concediu medical, agentul a mers la un poligon privat din judeţul Botoşani pe care îl frecventa. Înarmat cu un pistol Glock, agentul a tras de câteva ori la ţintă, apoi, din senin, a îndreptat arma spre el şi a apăsat pe trâgaci. Stupefiat, instructorul a sunat imediat la 112. 

Pe acelaşi subiect

"A fost găsit în stop cardio-respirator. Datorită unui traumatism cranio-cerebral important produs în urma unei plăgi prin împuşcare, tentativă de suicid", a declarat Ramona Guraliuc, medic şef UPU SMURD Botoşani.

Din păcate, salvatorii nu au mai putut decât să constate decesul agentului. 

Trecuse cu brio toate evaluările psihologice

"Sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând să stabilim cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului", a explicat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani. 

Postul ocupat de agent nu necesita posesia unei arme de foc, iar acesta trecuse cu brio toate evaluările psihologice. Zdrobite de durere, rudele bărbatului se pregătesc acum de înmormântare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Poliţistul care s-a împuşcat în poligonul din Botoşani trecuse cu brio toate evaluările psihologice. Şi-a luat viaţa sub ochii instructorului