Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul din Braşov, prins în timp ce vindea droguri, fusese dat afară din poliţie de trei zile. Nu a fost înştiinţat oficial pentru a-l putea prinde în flagrant

Un poliţist din Braşov a fost reţinut de propriii colegi în timp ce vindea doguri la colţ de stradă. Acesta, îmbrăcat în uniformă, ar fi fost săltat chiar în momentul în care negocia preţul cu un client. Bărbatul, despre care superiorii spun că era de mai mult timp cercetat disciplinar, va afla astăzi dacă va fi arestat. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 08.09.2023, 14:51

Vezi și

Poliţistul din Braşov ar fi fost luat în vizor de colegii lui încă de mai mult timp. Se pare că acesta ar fi încălcat o serie de reguli timp îndelungat. Vorbim aici că ar fi întârziat ori nu s-ar fi prezentat la locul de muncă în repetate rânduri, ar fi făcut greşeli în procesele verbale pe care le întocmea sau chiar a condus fără permisul de conducere.

Prins în timp ce vindea droguri în uniformă

Aşa s-ar fi aflat şi faptul că ar fi făcut parte sau ar face parte dintr-o grupare infracţională care se ocupă cu vânzarea drogurilor, dar şi cu alte afaceri ilegale. Poliţiştii au făcut ieri şapte percheziţii domiciliare şi au dus în faţa instanţei trei suspecţi, printre care şi poliţistul în cauză. 

Ştim că a fost dat afară din poliţie în urmă cu trei zile, însă abia ieri a fost înştiinţat de acest lucru pentru a nu împiedica deja ancheta deschisă. În prezent se află în arest, urmează să fie dus astăzi în faţa procurorilor la audieri şi urmează să se stabilească ce măsură va primi şi cum s-a întâmplat întregul eveniment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Poliţistul din Braşov, prins în timp ce vindea droguri, fusese dat afară din poliţie de trei zile. Nu a fost înştiinţat oficial pentru a-l putea prinde în flagrant