Antena Meniu Search
x

Video Polițistul din Buzău care a profitat de uniformă, ca să meargă gratis la prostituate, era sub influenţa substanţelor stupefiante

Poliţist, misiune eşuată la prostituate. E anchetă de amploare în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău, după ce un agent a mers să întrețină relații sexuale, îmbrăcat în uniforma de serviciu. Poliţistul, în vârstă de 36 de ani, a refuzat, la final, să plătească. 

de Adrian Obreja

la 14.01.2022, 20:34

Vezi și

Totul s-a aflat după ce tânăra la care a mers polițistul pentru a întreține relații sexuale a sunat la 112. Agentul a refuzat să plătească pentru ”serviciile” primite, iar femeia și-a chemat în ajutor doi prieteni. Speriată de scandalul iscat, ea a sunat la 112 și a cerut ajutorul colegilor polițistului.

Polițistul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. 

Acum la Inspectoratul Județean de Poliție Buzău este o anchetă internă în ceea ce îl privește pe polițist, iar prietenul lui, tânărul de 19 ani este cercetat pentru uzurparea de calități oficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Polițistul din Buzău care a profitat de uniformă, ca să meargă gratis la prostituate, era sub influenţa substanţelor stupefiante