Antena Meniu Search
x

Video Polițistul din Buzău care a profitat de uniformă, ca să meargă gratis la prostituate, era sub influenţa substanţelor stupefiante

Poliţist, misiune eşuată la prostituate. E anchetă de amploare în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău, după ce un agent a mers să întrețină relații sexuale, îmbrăcat în uniforma de serviciu. Poliţistul, în vârstă de 36 de ani, a refuzat, la final, să plătească. 

De Adrian Obreja la 14.01.2022, 20:34
Vezi și

Totul s-a aflat după ce tânăra la care a mers polițistul pentru a întreține relații sexuale a sunat la 112. Agentul a refuzat să plătească pentru ”serviciile” primite, iar femeia și-a chemat în ajutor doi prieteni. Speriată de scandalul iscat, ea a sunat la 112 și a cerut ajutorul colegilor polițistului.

Polițistul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. 

Acum la Inspectoratul Județean de Poliție Buzău este o anchetă internă în ceea ce îl privește pe polițist, iar prietenul lui, tânărul de 19 ani este cercetat pentru uzurparea de calități oficiale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Polițistul din Buzău care a profitat de uniformă, ca să meargă gratis la prostituate, era sub influenţa substanţelor stupefiante