Antena Meniu Search
x

Video Agentul prins cu droguri la Saga era deja anchetat într-un alt dosar. Se află pe lista poliţiştilor suspectaţi că ar fi luat mită

Sub un val de critici pentru că traficul de droguri în ţara pare că nu întâmpină niciun fel de oprelişti, şi după ce un tânar a murit de supradoză la festivalul Saga în Bucureşti, poliţiştii ies la atac cu unul de-al lor. Un poliţist de la rutieră a fost prins cu droguri la acelasi festival. Agentul ar fi avut asupra lui substanţe interzise, însă la teste a ieşit negativ. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 10.06.2022, 22:21

Vezi și

Poliţia anchetează poliţia în acest caz şi tot poliţia este cea care spune că agentul de la rutieră ar fi fost văzut în toaletă, undeva la finalul evenimentului, în jurul orei 4 dimineaţa, de către agentul de pază care a şi chemat jandarmeria pentru că ar fi observat o pungă cu o substanţă de culoare albă şi o altă pungă cu o substanţă lichidă sau care ar fi avut urme de la o substanţă lichidă.

Poliţist, prins cu droguri la festival

Jandarmii sunt cei care s-au ocupat de verificări şi desigur acum poliţistul de la rutieră are dosar penal pe numele lui pentru deţinere de droguri în vederea consumului.

Interesant este faptul că numele acestuia mai este legat de un alt dosar de anul trecut din luna noiembrie. Este pe lista celor 20 de poliţişti suspecţi că ar fi luat mită. Deocamdată este pus la dispoziţie este cercetat şi este suspendat, pentru că este în concediu de creştere a copilului. În urma evenimentului din weekend au fost deschise 119 dosare penale pentru droguri.

Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov la traficanţi de heroină, după scandalul de la SAGA.

Unsprezece percheziţii au avut loc miercuri dimineaţă, în Bucureşti şi Ilfov, la traficanţi de droguri. Vizat este clanul Zoicărenilor, bănuit că ar face trafic de stupefiante în Capitală şi zonele limitrofe. Totul după ce weekendul trecut, la Festivalul SAGA din Capitală au fost deschise peste o sută de dosare penale pentru trafic sau consum de droguri. Zeci de oameni au ajuns la spital după ce au consumat substanțe interzise, iar un tânăr din Republica Moldova a murit în brațele medicilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Agentul prins cu droguri la Saga era deja anchetat într-un alt dosar. Se află pe lista poliţiştilor suspectaţi că ar fi luat mită